Rekli su joj da neće moći da ima decu: Rodila je dva puta – i to blizance (foto)

Ketrin MekKuloč iz britanskog Ipsviča mislila je da nikad neće moći da ima decu, zbog retke bolesti.

Ona i njen suprug Aron već su se pomirili sa tim kada su saznali da Ketrin nosi dvojajčane blizance. Brejden i Logan danas imaju dve godine i potpuno su zdravi dečaci.

Još veće iznenađenje dogodilo se samo 21 mesec kasnije, kada su se rodile Rea i Lira, takođe dvojajčane bliznakinje. Šanse za dobijanje dva para blizanaca su 1 naspram 700 hiljada, a kada se u obzir uzmu zdravstvene okolnosti i tako kratak period između njihovih rođenja – šanse su još manje.

„To je pravo čudo. Ne možemo da opišemo koliko smo srećni što imamo ovoliku porodicu pošto smo mislili da uopšte nećemo moći da imamo dece. Uvek sam želela decu pa mi je bilo zaista teško kada su mi rekli da nikad neću moći da budem majka“, rekla je Ketrin za Daily Mail.

All 4 kiddies tucked up Katie McCulloch

Gepostet von Aaron Charlie Lee am Sonntag, 19. Februar 2017

Ona i suprug prestali su da koriste kontracepciju kada su saznali za njenu dijagnozu, a dve godine nakon – Ketrin je primetila da joj ciklus kasni. „Nikad mi se to nije događalo i zaista sam znala da se nešto događa. Nisam mogla da verujem kad sam napravila test za trudnoću“, otkrila je.

Prva trudnoća joj je prošla bez problema, ali lekari su joj i dalje tvrdili da će teško dobiti još dece nakon dečaka. Počela je da uzima kontracepcione pilule prema savetu lekara, ali nuspojave su bile prejake pa je prestala. Ubrzo je dobila nove dobre vesti.

Boys with their new bed covers 🙂 Katie McCulloch💙💙

Gepostet von Aaron Charlie Lee am Samstag, 4. März 2017

„Puno je to posla, ali zaista vredi svaku sekundu“, tvrdi ova srećna majka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.