U trendu

Rešite test koji će otkriti o vama ono što ne smete sebi da priznate

Rešite test ličnosti koji otkriva čak i ono što ne smete da priznate sami sebi.

Pročitajte ovu priču i odgovorite što je moguće i brže i bez mnogo razmišljanja!

Postoje dva ostrva. U prvom žive dva čoveka: jedan je divljak, a drugi civilizovan čovek. Na drugom ostrvu ima nekoliko ljudi, među njima i devojka koja je zaljubljena „na daljinu“ u ovog civilizovanog muškarca.

Devojka želi da ode na susedno ostrvo kako bi se upoznala sa ljubavnikom. Pita jedinu osobu koja poseduje barku – čamdžiju, koliko treba da plati da bi je prevezao na ostrvo, a on kaže da ne želi novac i da će to učiniti ako se skine gola.

Devojka se našla u šoku, pa ne znajući šta da radi, odlazi do mudraca koji živi na njenom ostrvu da joj udeli savet i pomogne. On je pažljivo saslušao njenu priču, pa savetovao sledeće:

Devojka ipak odlučuje da prihvati predlog čamdžije jer je to jedini način da upozna voljenog muškarca. I oni odlaze na drugo ostrvo. Međutim, kada su stigli, divljak koji se našao na obali u potpunosti izgubi razum kada je video golu devojku i nasrne na nju da je „obeščasti“. U istom trenutku dolazi civilizovan muškarac, odnosno ljubav nesrećne devojke, pa videvši ovo dvoje, strašno se naljuti i kaže devojci da ne želi više da je vidi i da mora odmah da ode…

Vaš zadatak je da ocenite likove iz priče, brojevima od 1 do 5 – od najboljeg ka najgorem. Znači, broj 1 je osoba za koju verujete da je najbolji do svih, a broj 5 nosi najgori lik u priči.

Dakle, poređajte divljaka, civilizovanog čoveka, devojku, čamdžiju i mudraca po kvalitetima.

Rešenje testa:
Svaki lik iz ove priče zapravo predstavlja prioritet u vašem životu. Po tome kako ste ih trangirali, otkrijte šta vam je u životu najvažnije.

Divljak = koliko vam je seks važan;

Civilizovan čovek = koliko vam je važno mišljenje drugih ljudi;

Devojka = vaša potreba za emotivnim partnerom i vezom;

Čamdžija = vaša potreba za zarađivanjem novca;

Mudar čovek = koliko se oslanjate na logiku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar