U trendu

Rodbina, bivša partnerka i prijatelji podržali Džonija Depa

Holivudskom glumcu Džoniju Depu, optuženom za nasilje nad suprugom, glumicom Amber Herd, pružili su podršku brojna rodbina i prijatelji, medju kojima i njegova bivša partnerka, francuska glumica i pevačica Vanesa Paradi i ćerka Lili Rouz.

„Džoni me nikada nije fizički zlostavljao dok smo bili zajedno, to ne liči na osobu s kojom sam provela 14 divnih godina“, navela je Vanesa Paradi u pismu objavljenom na sajtu o poznatima TMZ.

Sedamnaestogodišnja Lili Rouz Dep, jedno od dvoje njihove dece, postavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju iz detinjstva, na kojoj je otac drži za ruke i uči je da hoda.

Ona je ispod fotografije napisala da je njen otac „najnežnija osoba koju je upoznala u životu“.

Amber Herd podnela je prošle nedelje zahtev za razvod od Depa posle 15 meseci braka i zatražila alimentaciju. Ona je optužila zvezdu „Pirata sa Kariba“ za verbalno i psihičko zlostavljanje, za koje tvrdi da je trajalo od početka braka.

Herdova se u petak pojavila pred sudom u Los Andjelesu s modricama na licu, a na sajtu TMZ objavljena je fotografija na kojoj ima hematom na oku.

Nekadašnji „montipajtonovac“ Teri Gilijam, blizak prijatelj Džonija Depa, takodje je danas stao u glumčevu odbranu.

„Kao i mnogi Džonijevi prijatelji, shvatio sam da je Amber Herd najbolja glumica“, napisao je Gilijam na Tviteru, izazvavši burne reakcije i komentare da se nasilnici često u javnosti i pred prijateljima predstavljaju kao bezazleni i simpatični.

Depa je podržao i američki komičar Dag Stenhoup, koji tvrdi da je glumac iskorišćen i manipulisan i da neko uporno želi da ga prikaže kao nemoralnu sobu.

Sud u Los Andjelesu izrekao je u petak Džoniju Depu privremenu zabranu prilaska supruzi na manje od 100 metara.

Džoni Dep i Amber Herd upoznali su se 2011. godine na snimanju komedije „Dnevnik opijanja“ (Rhum Express), kada je glumac još bio s Vanesom Paradi, s kojom ima dvoje dece, sina Džeka i ćerku Lili Rouz.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.