U trendu

Romantični odmor

Koji su najromantičniji hoteli na svetu? Evo liste koju je načinio „Forbs“ (Forbes).
Pre nego što izaberete hotel, morate da odlučite šta je za vas romantika. Romantičan odmor jedne osobe može da bude noćna mora za drugu. Iako se osećate kao da vas nose krila ljubavi, pitajte svoju drugu polovinu da li i on/ona voli noćni život isto toliko koliko i vi pre nego što se odlučite za Ibicu.
Romantični odmor mora da bude najbolji te vrste. Dakle, bez obzira na to da li ste se odlučili za džunglu ili grad, usluga mora da bude prvoklasna. Najbolju uslugu pružaju oni koji su ljubazni i dobro poznaju svoj posao. A najvažniji od svega su kreveti. Oni moraju biti prostrani i udobni.
Odabir romantičnog hotela je ipak subjektivna stvar, ali stručnjaci pokušavaju da uključe nešto po svačijem ukusu. Traženi su hoteli koji parovima nude usluge kao što su doručak u krevetu, privatni obedi ili posute latice ruža.
Preporučuje se „One and Only Ocean Club“ na rajskim ostrvima na Bahamima. Tu ima peska, mora i sunca, kao i odličnih spa centara. Osam privatnih spa vila dizajnirano je za parove. One nude masažu, na kojoj možete biti jedno do drugog, ali i kupke za dvoje. Takođe, na raspolaganju su vam i prostrane sofe, gde možete uživati u azijskim čajevima i opuštanju.
Indonežanski „Amanjiwo resort“ savršen je za posebne romantične trenutke. Nalazi se na Javi i sastoji se od 36 apartmana. Ovaj rizort ima pogled na Borobudur, budistički hram iz 9. veka, a iza se nalaze brda i vulkani. Jedan od odabranih apartmana ima privatnu terasu i bazen, kao i batlera koji vam je na raspolaganju 24 časa.
Stručnjaci traže mesta koja u isto vreme nude i privatnost i prelepu okolinu. Takođe, u obzir dolaze hoteli koji nude specijalne usluge za dvoje, kao što je, na primer, šampanjac i čokolada ili luksuzan spa tretman dok ležite jedno pored drugog. S hotelima koji izgledaju kao ovi afrodizijake možete ostaviti kod kuće.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.