U trendu

Romantični vikend za jedan cent

Morali ste da budete brzi, ali kakva prilika vam se ukazala!
Hotel sa četiri zvezdice u blizini Venecije greškom je ponudio neverovatno jeftin odmor – romantičan vikend u ovom italijanskom gradu za samo jedan cent!
Zato i ne čudi što je hotel "Crowne Plaza" u mestu Quarto D’Altino, koje se nalazi na 25 kilometara od Venecije, primio rezervacije za 1.400 noćenja po ovoj ceni, koja je bila postavljena na sajtu. I izgleda da će sve te rezervacije biti uvažene!
U hotelu su prvo pomislili da je cene izmenio neki haker, rekao je menadžer prodaje Flavio Danesin. Međutim, ispostavilo se da je u pitanju ljudska greška, koja se dogodila u Atlanti, u Džordžiji, gde je osnivačka kompanija ovog hotela.
Ponuda je trebalo da bude za dva noćenja upola cene. Noćenje u ovom hotelu sa 151 sobom inače košta između 128 i 214 dolara.
Cena od jednog centa bila je samo za jedno noćenje, ali su turisti mogli da rezervišu datume od oktobra do kraja 2010. godine. Hotel sada stoji pred gubitkom od 129.000 dolara.
Monika Smit, menadžer za saradnju s medijima, kaže da je oko 228 gostiju rezervisalo 1.400 noćenja dok je ova greška bila na vebsajtu. Ona tvrdi i da će hotel poštovati te rezervacije.
"Iako je u pitanju greška, menadžeri hotela su odlučili da održe cenu od jednog centa za goste koji imaju ispravne potvrde", rekla je Monika Smit. Ona je dodala da se sobe koje su rezervisane po tako niskoj ceni ne mogu preneti na druge osobe, već su namenjene samo onima za koje su i rezervisane.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar