U trendu

Romantika na delu

Kako bi izgledale romantične večeri bez sjaja sveća? Sveće u dekorativnim čašama uvek će se pobrinuti za dobro raspoloženje. Evo nekoliko predloga.

Kombinujte moderni azijski izgled sa jednom „porcijom“ cveća – mali umetnički cvetovi sa papirnim lampionima, na primer. Možete staviti sveće, a lampe okačiti pomoću kanapa. Drugi predlog je romantičan. Teglu od marmelade treba dobro isprati. Srebrnu žicu zamotajte u klupko i zavežite. Drugi komad žice pričvrstite kao držač. Ispletite mali venac od cveća i omotajte ga oko tegle. Sipajte obojenu vodu i stavite sveće koje mogu da plivaju. Treći predlog je originalan. Čak i od običnih stvari za tili čas mogu nastati atraktivni ukrasi. Jednostavno, od salveta isecite fino cveće i nalepite na papirne kese. Visoke čaše sa svećama zavijte u papirne fišeke i gotovo!

Evo još jednog saveta. Možete staviti imena na salvete da bi članovi porodice znali gde sede. Ako želite da baš večeras kod kuće imate posebnu atmosferu, saslušajte ovaj predlog. Sveće u čašama obavijenim šarenim trakama izuzetan su ukras na večernjim terasama i zabavama. Preporučuju se praktične sveće koje plivaju. Sledeći predlog je sav u duhu Orijenta. Tamnoplave trake i srebrne ornamente odvojeno naslikajte na foliji, i to bojom za prozore. Trakice treba iseći, nalepiti oko plavog stakla i pritisnuti. Ornamente takođe treba iseći i pritisnuti na tamnoplavu površinu.

Na kraju je potrebno samo da uživate, ali i da se prisetite par saveta koji se tiču vaše zaštite. Važno je da vodite računa o sigurnom mestu sveća da ne bi kapale. Izaberite vatrostalne čaše, koje mogu da izdrže vrućinu. Razmak od plamena do gornje ivice čaše ne bi trebalo da bude veći od šest centimetara. Sveće koje su izričito za upotrebu na otvorenom nemojte koristiti u stanu!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar