Rumenige: „Bekam je postao devojčica!“

Legenda nemačkog fudbala, Karl Hajnc Rumenige nije preterano oduševljen imidžom Dejvida Bekama. Nedavno je dao intervju za britanski magazin Bunte u kom je izjavio da mu se sve više čini da se Bekam pretvara u devojčicu. Glavni razlog za takvo njegovo mišljenje su Bekamovi nalakirani nokti. „Ja uopšte ne kažem da je on arogantan. Ali on se od fudbalera pretvara u devojčicu, naročito sa onim ofarbanim noktima“, dodao je Rumenige komentarišući Bekamov smisao za modu.

Novinarima je objasnio kako smatra da je, nasuprot Bekamu, prava „modna ikona“ u svetu fudbala nemački nacionalni trener Rudi Feler (na slici). Okosnica njegovog imidža je njegova „srebrna“ boja kose. „Važno je da se ljudima dopada Rudijeva kosa, a dopada im se. Nasuprot mnogima, on bar ima neki svoj modni stav. Njegova odanost sedoj kosi je neka vrsta modnog pečata.“

Rumenigea nije oduševio ni bivši igrač Bajerna, Stefan Efenberg. Naime, Efenberg se jednom za vreme božićne zabave u klubu pojavio odeven u crvene kožne pantalone i kaubojske čizme. „Od tada smo u klub morali da uvedemo neka pravila oblačenja. Ne zanima nas šta igrači nose slobodnim danima, ali kada su javni nastupi u pitanju insistiramo da nose košulju i kravatu“, kaže 45-godišnji predsednik Bajerna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.