Rumunka potrošila sav novac na vibratore, suprug ogorčen

Seksi igračke su za mnoge ljude izvor zabave. Na neki način one su fenomen savremenog doba, nešto što polako prelazi iz ilegale direktno u krevete sasvim prosečnih ljudi. Industrija seksi zabave zadovoljno trlja ruke, dok sve veći broj ljudi pristaje na unošenje ovakvih promena u svoj seksualni život. Mnogi su jednostavno oduševljeni onim što pružaju nove seksi igračke. Kažemo „mnogi“, ali ne baš svi. Rumun Teodor Popesku jedan je od onih kojima je poigravanja u krevetu preko glave.

Teodor je rešen u nameri da okonča brak sa svojom suprugom Marijom. Posle dve godine zajedničkog bračnog života, on više ne može da trpi njene apetite vezane za seksi igračke. Ono što je u početku bilo novo i zanimljivo, vremenom je postalo strašno iritirajuće. Možda sve to i ne bi bilo toliki problem da seksi igračke nisu užasno skupe za prosečnu rumunsku platu. Teodor Popesku je nastavnik, a nastavnička primanja suviše su mala da istovremeno prehrane porodicu i obezbede dovoljnu količinu igračaka njegovoj ženi.

Revoltiran njenim daljim insistiranjem na seksualnim pomagalima, Teodor je rešio da stane na put toj nepravdi i da podnese zahtev za razvod braka lokalnom sudu. Smatra da je u tom braku on iskorišćena strana i da to mora da prestane: „Dosta mi je svega. Kap je prelila čašu kada je poslednju ušteđevinu, 40 funti, iskoristila za kupovinu četiri različita vibratora.“

„Nadam se da joj se dopadaju njene igračke, jer od mene više neće dobiti nikakvo zadovoljstvo“, izjavio je ozlojeđeni nastavnik Popesku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.