Rupert Mardok i Džeri Hol najavili venčanje

Medijski mogul Rupert Mardok i glumica Džeri Hol najavili su da će se venčati, preneo je danas Bi-Bi-Si (BBC).

Par je najavio venčanje u odeljku za rodjenja, brakove i umrlice u listu Tajms (Times) koji je u vlasništvu Mardokove kompanije Njuz korporejšn (News Corporation).

To će biti četvrti brak 84-godišnjeg Mardoka i prvi 59-godišnje Hol koja je dugo živela s pevačem Roling stounsa Mikom Džegerom.

Njihova veza je počela u septembru, prenosi BBC, navodeći reči portparola koji je rekao da su „živeći zajedno u ljubavi prošlih meseci“.

Mardok koji je rodjen u Australiji, a ima i američko državljanstvo, razveo se od treće supruge Vendi Deng 2013. godine. Džeri Hol se s Džegerom, s kojim ima četvoro dece, rastala 1999. posle 23 godine.

Tajms navodi da su se Mardok i Hol upoznali preko jedne od Mardokovih sestara i nećaka. Prvi put su zajedno primećeni u javnosti na finalu Svetskog prvenstva u ragbiju u oktobru u Londonu kada su igrali Australija i Novi Zeland.

Verili su se ovog vikenda u Los Andjelesu gde su prisustvovali ceremoniji dodele nagrada Golden gloub.

U Tajms je objavljena da „gospodin Rupert Mardok, otac Prudens, Elizabet, Lahlana, Džejmsa, Grejs i Kloe Mardok i gospodjica Džeri Hol, majka Elizabet, Džejmsa, Džordžije i Gabrijela Džegera, s oduševljenjem najavljuju svoje venčanje“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.