Ruskinja šokirala sve svojim izborom partnera! (foto)

Ruskinja šokirala sve svojim izborom partnera!

Žena iz Rusije, svog sadašnjeg „supruga“ upoznala je pre pet godina. Iako bi svi pomislili da se radi o zrelom muškarcu, nažalost u pitanju je akt tašna koju je kupila u jednoj fotografskoj radnji.

Ova vaspitačica, tvrdi da je fascinirana neživim predmetima i da je to počelo da joj se događa u ranoj mladosti.

Uvek je verovala da sve oko nje ima dušu. Tokom tinejdžerskih dana, 24-godišnja Rain Gordon, tada tinejdžerka, započela je svoju ljubavnu priču sa akt tašnom, koju je nazvala Gideon.

– Zaigra mi srce kada ga gledam. Ludo sam zaljubljena u srebro, ogledala, odsjaje i metal- rekla je Gordon za strane medije i dodala:

– Ljudi ne razumeju taj osećaj. Kažu mi da sam bolesna i da trebam da se lečim, ali ja im ne dopuštam više da me to vređa. Nisam imala pojma da ćemo završiti zajedno. Divila sam se njegovom izgledu, ali nisam razmišljala puno o tome. Onda je Gideon počeo da mi se sviđa više od toga. Polako sam shvatila da počinjem da se zaljubljujem. Podelili smo svoj prvi zagrljaj i poljubac, a više vremena provodili smo uveče i noću. Mogli smo tri ili četiri sata voditi filozofske razgovore – kaže ova devojka.

Rain i Gideon venčali su se u junu na ceremoniji za koju tvrdi da su prisustvovali njeni prijatelji i porodica. Iako brak nije služben, kaže da je srećna jer je vezu podignula na viđi nivo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.