U trendu

Sama za vikend

Vikend je, izašli biste negde, ali nemate sa kim. Društvo je ili na putu, ili sprema ispite u poslednji čas, ili im se jednostavno ne ide nikud. Dečka nemate, a i ako ga imate, baš ovog vikenda gleda neki derbi Italijanske lige sa svojim društvom, što vas uopšte ne zanima, ili je istegao tetivu igrajući taj isti fudbal, pa mora da leži u krevetu. Vama se bez obzira na sve nekud ide. Svetla grada zovu vas. Međutim, kako sama – i da li sama?

Onda se zapitate gde to devojka danas može sama da izađe, a da se to ne protumači kao da je – sama tražila problem? Evo nekoliko predloga koji će vam možda biti od koristi.

Prvi predlog je bioskop. Sasvim je normalno otići sama i uživati u sedmoj umetnosti. Ionako je estetsko zadovoljstvo potpuno lične prirode. Drugi predlog je internet kafe. To je zgodno mesto gde niko, čak ni vi sami nećete osetiti da ste izašli sami; ne morate samo da krstarite po virtuelnom svetu i saznajete sve što vas je oduvek interesovalo već možete i da se družite sa znancima ili neznancima, i to na svim mogućim jezicima. Ko zna, možda ćete se na kraju večeri i upoznati sa nekim zgodnim mladićem koji se oseća kao i vi. Ovaj savet bi ipak važio samo za one devojke koje nisu zauzete.

Ako i dalje imate želju da izađete u pravi lokal, odaberite neki od skupljih. Jeste da će vas piće malo skuplje koštati, ali ćete bar izbeći situacije da vam se neko nudi da vam plati piće uz verovatnoću da vas zabavlja cele večeri. Tako ćete izgledati kao vrlo slobodna i samosvesna mlada žena koja jednostavno uživa u svom koktelu. U jeftinim pabovima, naprotiv, dobićete društvo, ali ćete ga se teško otarasiti. Još jedan dobar savet je – kupiti psa. Ove umiljate životinje treba izvoditi više puta dnevno u šetnju, poslednji put pred spavanje. Ako vam je pas veći, uz takvu pratnju možete do mile volje besciljno šetati ulicama. Ukoliko nijedan od ovih predloga ne upali, jednostavno uplatite sebi neko putovanje ili neku šoping turu za vikend. Na putovanjima se ljudi uvek upoznaju, a i promenićete malo svakidašnjicu. Samo napred!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.