U trendu

Samo će natprosečno inteligenti uspeti da pronađu jednu različitu svinju u roku od 13 sekundi

Igre za mozak su efikasne u stimulisanju mozga i poboljšanju kognitivnih funkcija, što ih čini vrednim alatom za one koji žele da održe svoj um oštrim i aktivnim. Rešavanje mozgalica i zagonetki može dovesti do povećanja kapaciteta razmišljanja, što rezultira poboljšanim kognitivnim sposobnostima, bržim razmišljanjem i većim nivoom koncentracije.

Pored toga, igranje igara za mozak može da vam pomogne da povećate samopouzdanje i smanjite nivo stresa dok rešavate izazovne probleme i postižete uspeh. Redovnim treniranjem mozga takođe možete poboljšati opšte zdravlje mozga i smanjiti rizik od kognitivnog pada kasnije u životu. Dakle, bez obzira da li želite da poboljšate svoje mentalne performanse ili jednostavno tražite zabavan i privlačan način da vežbate svoj um, igre mozga su odlična opcija.

Sve u svemu, slikovne mozgalice mogu biti svestrano sredstvo koje se može koristiti u različite svrhe, uključujući zabavu, obrazovanje, kognitivni razvoj, terapiju i regrutovanje.

U ovoj mozgalici potrebno je da u roku od samo 13 sekundi među crnim siluetama svinje pronađete jednu koja se razlikuje po nečemu.

Vreme počinje sada: 1, 2, 3…

Vizuelni prikazi koje prikupite iz informacija pomenutih ovde mogu stvoriti drugačiju percepciju u vašem mozgu. Ovo se može dogoditi ako imate drugačiji odgovor u svojoj glavi. Na kraju krajeva, vrlo je uobičajeno da opažamo alternativna značenja za jednostavnu sliku. To znači da imate viši IQ nivo.

Ako niste uspeli da dođete do tačnog odgovora, nemojte se obeshrabriti. Redovno vežbanje mozgalica može poboljšati vaše veštine zapažanja i rešavanja problema.

U pitanju je svinja u drugom redu odozdo kojoj nedostaje jedna noga.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)