Samo će pravi genijalci uspeti da pronađu sve krugove različite boje za 10 sekundi

Dobrodošli u svet mozgalica – intrigantnih trikova uma koji vas mogu naterati da sumnjate u sopstvene oči.

Verovali ili ne, ljudi mogu da razlikuju 200 nijansi jedne boje. Sada je savršeno vreme za testiranje ove veštine. Proverite koliko ste oštrooki i vidite da li to možete da uradite brzo. Iako deluje jednostavno, namučićete se u potrazi za drugačijim nijansama crvene boje.

Zamislite mozgalice kao vizuelne zagonetke koje vam poigravaju mozak. Vaše oči možda vide nešto, ali vaš mozak to drugačije tumači. To je kao magično neslaganje između onoga što vidite i onoga što mislite da vidite. Rešavanje mozgalice uključuje više od pukog gledanja. Radi se o treniranju vašeg mozga da vidi izvan površine. Morate preispitati svoj prvi utisak, potražiti obrasce i uočiti šta se ističe. To je kao da vidite svet očima detektiva – posmatrate svaki detalj i tražite neočekivano.

Pripremite se za neverovatan izazov koji će testirati vaše oštre oči i brzo razmišljanje. Možete da počnete sa rešavanjem ove mozgalice tako što ćete uočite krugove različitih boja za samo 10 sekundi.

Tik-tak, počnimo sa odbrojavanjem – 10… 9… Svaka sekunda se računa, dok pregledavate sliku u potrazi za skrivenom tajnom.

Fokusirajte se na ivice, gde bi neobični krug mogao da se sakrije.

Ukoliko ste uspeli da pronađete sve krugove drugačije boje u zadatom vremenskom roku, čestitamo. Zaista imate savršen vid dostojan genija.

Kretali ste kroz lavirint iluzije i trijumfovali. Mozgalice mogu biti zbunjujuće, ali videli ste kroz njihovu masku. Čestitamo vam na vašoj pobedi u razbijanju koda i prihvatanju intrigantnog sveta mozgalica.

Ukoliko niste uspeli da dođete do tačnog rešenja, pomoći ćemo vam. Na slici ima 5 krugova koji su drugačiji od ostalih, a nalaze se u prvom, drugom, petom, osmom i devetom redu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.