U trendu

Samo genijalci mogu za manje od 20 sekundi da pronađu broj 8 na ovoj slici

A gotovo nikome nije pošlo za rukom

Možete testirati svoj mozak raznim zagonetkama različite težine, boriti se u svojoj areni znanja i pobediti pronalaženjem odgovora da biste započeli svoj put ispunjen zabavom. Krenite na prijatno putovanje da testirate snagu svog mozga pomoću raznih zagonetki različite težine, takmičite se u areni svog znanja i pobedite otkrivajući odgovore.

Potrebno je da mnoštvom petica na ovoj slici za manje od 20 sekundi uočite i jedan broj 8 i tako dokažete da imate zaista natprosečnu inteligenciju.

Najpre se fokusirajte sliku. Odvojite nekoliko sekundi da zapišete ovo pitanje i razmislite o njemu. Možete držati olovku i papir u blizini ili koristiti telefon ili tablet ako više volite da bi došli do rešenja ove zagonetke. Odgovor bi mogao da bude malo nezgodan, ali ako možete da shvatite šta je u pitanju, možete ga rešiti za manje od 20 sekundi.

Kako je pitanje postavljeno u gornjem pasusu? Za neke od vas ovo neće biti teško. Ali ako otkrijete trik u gornjem pitanju, vaše oči neće videti poteškoću. Ako još uvek niste pronašli odgovor, pokušajte ponovo sa rešenjem gornjeg pitanja.

Ako i dalje ne možete da pronađete odgovor nakon mnogo pokušaja, ne brinite. Odgovor je dat na kraju ovog članka.

Naime, broj 8 nalazi se u samom pitanju koje se nalazi na slici.

Sada možete razumeti suštinu ovog odgovora. Dovoljno ste pametni i inteligentni da shvatite odgovor. Ako ste pronašli tačan odgovor, možete sebi čestitati i aplaudirati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.