Sanja Vučić pred 3.000 ljudi na Malti

Predstavnica Srbije na „Pesmi Evrovizije“ Sanja Vučić ZAA, u okviru predevrovizijske turneje, boravila je tokom vikenda na Malti, gde je numeru „Goodbye“ otpevala pred 3.000 ljudi, saopštio je RTS.

Foto: Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Prvog dana posete, Vučić je bila gost emisije „Xarabank“, najpopularnijeg šou programa na Malti, koja se emituje na nacionalnoj televiziji i koju svakog petka gleda više od 80 posto populacije te mediteranske zemlje.

Emisija je bila posvećena predstavnici Malte, Iri Lasko, a pored Srbije, gosti su bili predstavnici Izraela, Češke i Azerbejdžana.

Sledeći dana je bio rezervisan za obilazak Malte, a domaćini su za goste pripremili degustaciju i upoznavanje sa tradicionalnom hranom ovog ostrva, a taj događaj, koji je direktno prenošen na društvenoj mreži „Fejsbuk“, pregledan je do sada preko 140.000 puta.

Nakon toga, usledila je tonska proba za evrovizijski koncert i intervjui sa brojnim novinarima.

O sjajnoj atmosferi koja vlada među predstavnicima zemalja govori i prilog RTS-a u kome Sanja Vučić ZAA i Ira Lasko intervjuišu jedna drugu.

Glavni događaj, koncert u „Aria Complex“, koji je bio ispunjen do poslednjeg mesta, otvorila je Destiny, pobednica Dečje pesme Evrovizije 2015. godine, koja je Malti donela drugu pobedu na tom takmičenju u poslednje tri godine.

Nakon nje, nastupila je Amber, prošlogodišnja predstavnica Malte na Evrosongu, a onda su usledile i ovogodišnji evrovizijski ambasadori svojih zemalja – Gabriela Gunčikova iz Češke, Hovi Star iz Izraela i Sanja Vučić.

Završni deo koncerta pripao je predstavnici Malte, Iri Lasko, a za sam kraj, svi učesnici su zajedno otpevali čuveni hit grupe „Beatles“ – „Come Together“, što je i ovogodišnji slogan „Pesme Evrovizije“.

Ovom posetom, Sanja Vučić ZAA je završila svoju uspešnu evropsku turneju, na kojoj je posetila nekoliko zemalja i predstavila sebe i pesmu „Goodbye“ evrovizijskim fanovima.

Srbija nastupa na takmičenju za „Pesmi Evrovizije“, koje se održava u Stokholmu, u drugom polufinalu, 12. maja, pod rednim brojem šest, i boriće se za finale, koje je na programu 14. maja, uz direktan prenos na RTS 1 i RTS Satelit.

(Tanjug)

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Oznake