Sanja Vučić ZAA pesmom i šarmom osvojila Rigu

Prva stanica na turneji van granica naše zemlje za Sanju Vučić ZAA bila je Riga, glavni grad Letonije, gde je srpska predstavnica na ovogodišnjem Evrosongu privukla pažnju publike i medija, saopštio je RTS.

Nakon sletanja na aerodrom u Rigi, Vučić je gostovala u studiju Letonske nacionalne televizije, a po završetku gostovanja, dala je nekoliko interjvua.

Vičić je bila gost i na prijemu u švedskoj ambasadi sa ostalim učesnicima ovogodišnjeg Evrosonga, a nakon toga održana je pres konferencija i intervjui sa velikim brojem novinara iz cele Evrope.

U subotu je održan koncert „Eurovision PreParty 2016“ gde je Sanja otpevala uživo pesmu „Goodbye“, sa kojom predstavlja Srbiju na Evroviziji. Njen nastup je odlično prihvaćen od strane letonske publike.

Svoju evrovizijsku pesmu takođe su imali priliku da izvedu i predstavnici Malte, Bugarske, Estonije, Izraela, Španije, Belorusije, Bosne i Hercegovine, Švajcarske i Letonije.

Pored pesama sa kojima učetsvuju na Evrosongu, takmičari su imali priliku da izvedu još po jednu pesmu po sopstvenom izboru, a Sanja Vučić se odlučila za pesmu „Crazy in love“.

Učesnici Evrosonga obišli su Rigu, posebno stari deo grada gde su ih domaćini upoznali sa istorijom svoje zemlje.

Već sledećeg vikenda, Sanja će otputovati u Amsterdam, središte „predevrovizijske groznice“, gde će se održati „Eurovision in Concert“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.