U trendu

Selin Dion: Godišnjica braka u senci teške bolesti (Foto)

Slavna pevačica Selin Dion obeležila je 21. godišnjicu braka sentimentalnom fotografijom koju je objavila na svom Instagram profilu.

Selin (47) i Rene Angeli (73) proslavili su nedavno 21. godišnjicu braka, ali slavlje je ostalo u senci njegove teške bolesti – muzičkom producentu pre dve godine otkriven rak grla. Kanadska pevačica nedavno je uzela godinu dana pauze i otkazala nastupe u Las Vegasu, kako bi bila uz supruga za vrijeme njegovih terapija.

Selin je priznala kako je iza nje najtežih par meseci, ali da pokušava da ostane pozitivna i veruje kako će se njen suprug ipak oporaviti. Reneu je 1999. godine prvi put otkriven rak grla, a vratio mu se 2013. godine, ali ovog puta mu lekari ne daju šanse za oporavak. Zbog toga cela porodica veruje kako im je ovo poslednji zajednički Božić, a Selin se trudi da sve drži pod kontrolom, i da što više vremena provede uz supruga.

Par se upoznao kada je Selin imala samo 13 godina, a Rene je postao njen menadžer. Poslovni odnos vremenom se razvio u ljubav, a uprkos 26 godina razlike, par se venčao u decembru 1994. godine.

– Nisam iznenađena što smo se venčali. Imamo iste snove, iste ciljeve i poštujemo jedno drugo – izjavila je tada kanadska pevačica.

Par ima tri sina, četrnaestogodišnjeg Rene-Čarlsa i petogodišnje blizance Edija i Nelsona.

View this post on Instagram

21 years today 💍 21 ans aujourd'hui 💕 #tbt

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.