Sendvič u avionu platio 700 dinara – pobesneo kada je video šta je unutra (foto)

Jedan putnik u avionu platio je sendvič devet australijskih dolara (oko 670 dinara), međutim zgrozio se kad je video šta je dobio za taj novac, piše Miror.

Putujući s Balija u Australiju, Nik Mouzli je naručio sendviče pod nazivom „Deli trio“ i pobesneo kada je video da se u jednom sendviču nalazi tek malo margarina i jedan list salate, a drugi je bio, tvrdi putnik, isti uz dodatak komadića jajeta.

„Moram reći da Jetstar Airways ima obraza da sendviče bez ikakvog punjenja naplati devet dolara. Super za njih, ali ne i za gladne putnike“, napisao je uz Mouzli uz fotografije svog obroka.

Nakon što su mediji preneli njegove fotografije i prigovor, kompanija se izvinila i navela da se radi o „neuobičajenom slučaju“ koji će dalje istražiti.

„Mislim da bi hrana u avionima, bez obzira na to je li uključena u cenu karte ili ne, trebalo da bude pristojna i opravda cenu po kojoj se prodaje. Na dužim letovima ljudi će uvek ogladneti, a loša hrana direktno utiče na to kakvo će iskustvo putovanja imati“, rekao je Nik za britanske medije

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike