U trendu

Severina o Igoru Kojiću: On je moja ljubav za ceo život

Vest da je Severina (43) u vezi sa sinom poznatog folk pevača Dragana Kojića Kebe, ne prestaje da intrigira javnost a estradna kraljica Balkana odlučila je da novinarima otvori svoju dušu.

U susret izlasku novog singla ‘Kalimero’ Severina je po prvi put progovorila o jačini emocija koje je spajaju s muškarcem koji ju je osvojio krajem februara. Ovih dana Igor (28) i Severina, zajedno s njenim sinom Aleksandrom, odmaraju se u Zadru.

– Igor je prekrasan muškarac i dobar čovek koji me voli i pazi u svakom trenutku. Blagoslovlena sam što mogu da ga volim i što zajedno uživamo u životu. Velika je radost gledati kako se vole on i Aleksandar. Ali Igor nije mogao biti drugačiji jer je toplinu i iskrenost nasledio od roditelja, Olje i Dragana, koje ja obožavam. I srećna sam što ću Draganu biti gošća na koncertu u Loznici. Iz ljubavi prema Igoru i prema Draganu – kazala je Severina pa dodala kako svoje vreme posvećuje sinu i dečku, koji je njena ljubav do kraja života, prenose beogradski mediji.

Sve vreme posvećujem svom sinu i Igoru. Tamo gde ima mnogo ljubavi nema mesta za strah. Verujem u bajke i u ljubav do kraja života. Ne znam šta se danas sluša i šta je moderno, ali kad slušate srce, nikad nećete pogrešiti. Pogotovo ako je vaše srce čisto. Moje srce mi je donelo samo dobro. Donelo mi je sina, Igora i pesme koje pevam, ljude koje imam za prijatelje, život koji živim – odgovorila je Severina na pitanje sluša li svoje srce.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.