U trendu

„Šezdesete su bile dobre godine“: Poštar iz Tenesija ima 1.300 dece

Jedan poštar (87) u Tenesiju otac je čak 1.300 dece, a što je potvrđeno DNK analizom. On navodi da se zbog toga ne stidi i da je često, dok je bio u najboljim godinama, pretvarao da je Džoni Keš.

„Nemam čega da se stidim. Šezdesete su bile dobre godine i tada sam često imitirao Džonija Keša, a to se damama veoma dopadalo. Neke su stvarno i mislile da sam Džoni Keš“, objasnio je .

Ovim slučajem i to punih 15 godina bavio se privatni detektiv Sid Roj, a kaže da nije mogao da zamisli da će se jednim slučajem baviti duže od jedne decenije, prenosi portal Worldnewsdailyreport.

„Tada sam počeo da otkrivam ovu misteriju i ova istraga mi je bila lična misija. Na ovom slučaju sam radio kad god sam imao vremena. Jednostavno, trebalo mi je toliko vremena da čujem sve ispovesti“, rekao je ovaj detektiv.

U otkrivanju ovog slučaja, kaže, veoma mu je pomoglo to što je su DNK testiranja postala veoma pristupačna i laka, te da bi u narednom periodu moglo da se ispostavi da je ovaj dekica otac još nekoliko dece.

„Proveo sam 15 godina na ovom slučaju, mislim da je to dovoljno od mene“, priznao je ovaj detektiv.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.