U trendu

Siromašni pljačkaš

Zvanični predstavnici FBI-ja su izjavili: osumnjičenom pljačkašu je dosadilo što je siromašan!
Predstavnici FBI-ja kažu da je jedan čovek iz Pensilvanije rekao vlastima da je opljačkao banku pošto mu je dosadilo što je siromašan. I to je razlog!
U svom izveštaju FBI navodi da je 23 godina star Kameron Minifild uhapšen na autobuskoj stanici u gradu Eriju, inače njegovom rodnom gradu. Agenti FBI-ja dodaju da je mladić planirao da pobegne za Klivlend.
Predstavnici policije kažu da je Kameron Minifild ušao u autobus i odvezao se do grada Medvila, koji se nalazi na oko 50 kilometara južno od grada Eri, a potom je i opljačkao "Prvu nacionalnu banku". Dodaje se da je Kameron Minifild dao pisanu poruku službeniku banke koji je radio za blagajnom. Potom je izašao iz banke sa 1.010 dolara i uzeo taksi kako bi se vratio u Eri.
Pre svega toga jedan svedok je video Kamerona Minifilda u biblioteci koja se nalazi preko puta banke. On ga je kasnije identifikovao kao pljačkaša banke.
Predstavnici FBI-ja kažu da je Kameron Minifild priznao ovu pljačku.
Minifild se sada nalazi u zatvoru. Savezni državni tužilac koji zastupa njegov slučaj nije želeo da odgovori na pitanja novinara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.