U trendu

Skandalozna odluka: Zabranilli joj snimanje filmova jer je previše seksi (foto)

Glumica iz Kambodže Deni Kvan dobila je zabranu snimanja novih filmova narednih godinu dana jer Ministarstvo kulture smatra da je „previše seksi“, piše DailyMail. Ova 24-godišnjakinja je do sada glumila u mnogo filmova, a vlasti su joj nedavno pauzirale karijeru jer je prekršila „kod ponašanja“.

នឹកមនុស្សម្នាក់❤

Gepostet von Denny Kwan am Samstag, 1. April 2017

Lepa glumica ima preko 300.000 pratilaca na svom Fejsbuk profilu, a izjavila je da scene u filmovima u kojima je glumila nisu bile nimalo erotske za razliku od drugih glumica.

„Imamo puno seksi umetnica u Kambodži. Neke su provokativnije od mene“, rekla je. „Znam da je moje pravo da se oblačim kako želim, ali u našoj kulturi ljudi to ne mogu da prihvate. Od sada ću se truditi da budem manje seksi nego što jesam na slikama koje objavljujem na Fejsbuku“, izjavila je.

Zabrana Ministarstva koja je nametnuta mladoj glumici izazvala je burne reakcije raznih udruženja i organizacija za ljudskih prava i ravnopravnosti polova koje su žestoko osudile ovaj čin.

រាល់ថ្ងៃហ្នឹងមិនដែលគិតចង់សាងសត្រូវជាមួយនរណាទេ ហើយក៏មិនដែលគិតចង់ប្រណាំងប្រជែងជាមួយអ្នកណាដែរ ខ្ញុំសុំតែសុខនៅរៀងៗខ្លួន បើមិនធ្វើជាមិត្តកុំគិតសាងសត្រូវជាមួយខ្ញុំទៅបានហើយ!!!

Gepostet von Denny Kwan am Sonntag, 26. März 2017

Predsednik Disciplinskog veća Ministarstva Čamreun izjavio je da je Kvan kažnjena jer je „prekršila pismeno obećanje koje je dala Ministarstvu, a koje se odnosilo na seksi odevanje“ i da ne misle da povuku svoju odluku. Smatraju da kao javna osoba mora na moralan način da predstavlja njihovu kulturu.

Glumici su osim glumljenja u filmovima, zabranjeni bilo kakvi angažmani u zabavnoj industriji sledećih 12 meseci, prenose mediji.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1855859171302261&set=pb.100006345883063.-2207520000.1493299962.&type=3&theater

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.