Skini se

Da li ste znali da se po modelu donjeg veša može mnogo toga reći o muškarcu koji ga nosi?

Slip

Klasičan beli slip je još uvek najčešći izbor prosečnog muškarca. Ukoliko on dominira u vašoj kolekciji veša, rizikujete da vas proglase osobom koja ne drži mnogo do tog komada odeće. Takođe, ovaj model smatra se i simbolom detinjstva. Neki eksperti za ovu temu pripisaće vam, ukoliko se u ozbiljnijem dobu odlučite za taj model, strah od starenja. Oni smatraju da ozbiljan muškarac u belom slipu zapravo ne dozvoljava svom unutrašnjem detetu da odraste. Iako sa pojavom novih stilova muškog donjeg veša popularnost ovog modela realno bledi, čini se da ga je nemoguće otpisati. Razlog za to je pre svega stari dobri kroj, koji će vam uvek dati udobnost i sigurnost, što ga posebno čini poželjnim tokom sportskih aktivnosti.

Bokserice

Nezvanična titula najkonzervativnijeg modela muškog donjeg veša na tržištu mogla bi pripasti upravo njima. Tip u boksericama obično je tradicionalista. On svesno šalje poruku da je zadovoljan svojom transformacijom u zrelog muškarca. Neka ispitivanja pokazala su kako se devojkama ovaj model posebno dopada, objašnjavajući taj izbor faktorom iznenađenja koji je s njima povezan. Naime, svi ostali modeli muškog veša su uski, pa ostavljaju malo prostora mašti. Bokserice su vrlo jednostavnog kroja, ali ih veliki izbor tkanina, boja i desena čini posebno privlačnim. Međutim, nipošto vam ne preporučujemo da ih nosite tokom sportskih aktivnosti – to bi moglo biti neprijatno. Tesne bokserice su jako dobra kombinacija dvaju prethodnih modela. Istovremeno nude sigurnost slipa i osećaj udobnosti bokserica. One su obično izbor atletskog tipa muškarca, onog koji posebno drži do svog izgleda i redovno vežba, jer posebno naglašavaju oblikovane kvadricepse. Ukoliko ih nemate, zaobiđite ovaj veš.

Novi trendovi

Muškarac u tangama? Verujemo da je reakcija na ovu sliku i dalje generalno negativna. Ipak, iako je ovaj prizor doskoro smatran isključivo posledicom seksualne devijacije, novi modni trendovi učinili su ga mogućim. Tendencija odeće koja je sve bliža telu, sve tesnija, navela je neke muškarce da požele baš isto što i žene, da se linije veša ne ocrtavaju na njihovoj odeći. Metroseksualac, novi muškarac koji je brigu o sebi doveo do perfekcije, idealan je korisnik ovog modela veša.

Bez veša

Mada će vam, pre svega sa medicinske strane, stići prigovor da to nije najpoželjnije iz higijenskih razloga, znajte da je moguće i bez veša. U engleskom jeziku čak postoji termin going commando, koji se odnosi na ovu pojavu, a koji nagoveštava da surovi momci ne nose veš. Smatra se da muškarac bez veša emituje svoju opuštenu prirodu – on je slobodnog duha i istovremeno buntovan. Ukoliko je to vaš izbor, znajte da on ima još jednu manu: u intimnoj igri skidanja udvoje, lišiće vas možda i najbitnijeg sloja, kao i svakog faktora iznenađenja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.