Skrivena poruka

Nova godina je prošla i mnoge poklone ste poklonili, ali i dobili. Prošla je i ona prva radost prilikom otvaranja i raspakivanja. Onda ste zaključili da ste o nekim stvarima koje ste dobili maštali još odavno, a da vam neke i nisu baš toliko potrebne. Ipak, kažu da se poklonu ne gleda u zube. Dok tako razmišljate, nije loše imati na umu simboliku nekih darova.

Ako vam je neko poklonio kravatu ili ste je vi poklonili nekome, onda su vam njome hteli reći, ili ste vi hteli reći: pronađi već jednom posao! Ukoliko ste pak dobili bokserice, onda to znači da taj neko želi da vas vidi sa što manje odeće. Ako je u pitanju ženski donji veš, onda on definitivno misli da ste seksi, ali fantazira o tome da nosite upravo to što vam je on poklonio, jer se to njemu sviđa. U slučaju da je neko bio malo dubljeg džepa, pa vam je darovao jedan od najnovijih modela mobilnih telefona, onda to znači da želi da vas nađe u svakom trenutku, jer ne može bez vas.

Ako ste na poklon dobili parfem koji nemate, onda to može da znači dve stvari – ili želi da mirišete kao njegova bivša koja ga je ostavila, odnosno kao njen bivši koji je nju ostavio, a oni još uvek duboko u sebi pate za njima, a možda jednostavno ne podnosi vaše parfeme, pa vam na ovaj način stavlja do znanja da treba da unesete neke promene na tom planu. Ukoliko dobijete kuvar na poklon, to je jako loš znak. To znači da se dotična osoba ohladila i ne zna kako to drugačije da vam saopšti. Možda joj je dosadilo da stalno on ili ona kuva kada su u pitanju vaše intimne večere udvoje. Ako ste dobili majicu ili košulju, onda to znači da taj neko ne misli baš sve najbolje o vašem ukusu i na ovaj način vam sugeriše promenu stila i imidža.

Izgleda da iza svakog poklona stoji neka skrivena poruka; možda namerna, a možda i nesvesna. Uglavnom, obratite pažnju na to šta ste dobili i šta ste poklonili ove Nove godine. Još važnije: šta vam je neko vama drag hteo poručiti tim svojim poklonom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.