U trendu

Slavna pevačica otkazala turneju: Moram na operaciju, molite se za mene

Ranije ove godine, Dženet Džekson (49) najavila je svoj povratak sa svetskom turnejom „Unbreakable“, gde je trebala da održi više od 70 koncerata.

Nažalost, turneja slavne pevačice započeta je sa različitim problemima. Još za vreme proba, Dženet je morala da uzme pauzu kako bi posetila svog oca Džoa u Brazilu, koji je doživeo moždani udar.

Nekoliko meseci kasnije, kada je slavna pevačica započela turneju u Kanadi, doktor joj je odredio da mora da odmara glasne žice, zbog čega je morala da promeni datume brojnih koncerata. Dženet se izvinila obožavaocima i obećala nove datume za pomerene koncerte.

Ali, ponovo je morala da odloži i njih – na sam Božić, Dženet je objavila kako će morati da obustavi turneju zbog zdravstvenih problema.

– Danas sam saznala da moram na operaciju. Srce mi se slama što moram da otkažem turneju sve do proleća – napisala je slavna pevačica, ali nije otkrila zbog čega mora na operaciju, već je obožavaoce zamolila da se mole za nju i njenu porodicu tokom tog teškog razdoblja.

– Volim vas i zahvalna sam za vaše razumevanje i ljubav. Biću dobro – završila je svoju objavu slavna pevačica.

„Unbreakable“ je prva njena turneja nakon četiri godine pauze, na koju je krenula posle objave istoimenog albuma, što je njen prvi album nakon sedam godina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.