U trendu

Slediše nam krv u žilama: proročanstva za 2019. godinu (video)

Francuski prorok Nostradamus autor je jedne od najpoznatijih knjiga proročanstava ikada.

U svojim proročanstvima uspeo je da predvidi neke ključne trenutke u istoriji čovečanstva kao što je dolazak Hitlera na vlast u Nemaèkoj.

Prema njegovoj knjizi, nastupajuća 2019. godina neće biti bolja od ove, kako se mnogi teše.

Nostradamus je predvideo kako će upravo iduće godine započeti Treći svetski rat, koji će trajati skoro 30 godina, piše The Mirror.

Pogodiće nas i veliki zemljotresi, cunami i ogroman meteor… Osim strašnog rata, Evropu će pogoditi razorne poplave, dok će Severna Amerika biti na udaru zemljotresa. Na Bliskom Istoku će porasti terorizam i religijski ekstremizam, tvrdi Nostradamus.

Ne očekuju nas ipak samo loše stvari. Prema njegovim predviđanjima, 2019. je godina u kojoj će se svetske vođe ujediniti u borbi protiv klimatskih promena, a naučnici će izmisliti lek koji će nam omogućiti da živimo čak 200 godina.

Nostradamusova predviđanja treba uzeti sa rezervom jer je rekao i da će smak sveta biti 1999. godine. Doduše, Srbima je ta godina i bila kataklizmična.

4 komentara
 1. Balkan

  Ja se izvinjavam da li pricamo o 2020 kao sledecoj godini posto je tekst pisan 14.12.2019 ili je neko bas bas pogresio pa stalno pise o 2019 ili mozda je zakasnio sa objavom 2018 pa ubacio sada kao novi tekst, pa bar da je promenio malo datume. Ziveli

 2. Anonimni

  kako to 1999 smak sveta, a onda 2019 treci svetski rat lololol

 3. Anonimni

  Nevjerujem prorocima.Samo Bogu vjerujem. Netreba biti puno pametan I vidjeti sta se desava

 4. Anonimni

  A da ce nekome puci silikoni o tome ni reci i da ce te vi biti opsedmiti guzama i horoskopskim znacima to nije trefio

Napišite komentar