U trendu

Slepi miševi, pauci ili buldog: Kroz koja od ovih vrata je najsigurnije proći?

Da biste rešili izazov koji je danas pred vama, morate pronaći skriveni obrazac koji se nalazi na ilustraciji. Ali evo škakljivog dela – morate to da uradite brzo!

Ovaj izazov zahteva brzo razmišljanje i oštre veštine analize, sve u kratkom vremenu. Da biste uspeli, morate obratiti posebnu pažnju na detalje na slici. Ovo je umereno težak zadatak, pogodan za one koji su dobri u obraćanju pažnje na detalje. Biti dobar u ovoj slagalici je korisno jer vam daje veštine koje vam mogu pomoći u mnogim aspektima vašeg života. Vežbanje ovakvih problema ne samo da vas čini boljim u rešavanju životnih pitanja, već i čini vaš um oštrijim, što može biti od pomoći u školi, na poslu i u svakodnevnom životu.

Iako se ova zagonetka u početku može činiti teškom, vaš glavni cilj je pronaći rešenje koje odgovara datim uslovima, i na kraju razbiti kod. Sledeći deo će objasniti tačnu prirodu ove slagalice i pokazati vam zadovoljavajuće rešenje koje ćete otkriti.

Ova specifična slagalica sa slikom je malo zeznuta i predlažemo da pokušate da je rešite.

Na slici su troja vrata, a iza svakih vas čeka jedna opasna prepreka. Iza prvih se nalazi jato slepih miševa, iza drugih su paukovi, a na trećim vas čeka opasan pas. Problem je što morate proći kroz jedna od ovih vrata, i to ona koja su najbezbednija, a vaš zadatak je da pronađete prava vrata za prolazak.

Da li ste uspeli da dođete do tačnog rešenja ove mozgalice?

U pitanju su prva vrata, iza kojih se nalaze slepi miševi.

U početku može izgledati zastrašujuće, ali ideja je da je to zapravo najsigurniji izbor. Poznato je da su slepi miševi obično aktivni noću i spavaju tokom dana. Ovo prirodno ponašanje vam daje trag o slagalici. Pošto su slepi miševi na prvim vratima, a jasno se vidi da je na slici dan, a slepi miševi dremaju. Dakle, bezbedno je proći kroz prva vrata.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar