U trendu

Slučajni pisci

U Holivudu odavno vlada moda pisanja o sopstvenom životu, uz jedan mali uslov – a to je da je pisac poznata ličnost iz sveta filma.

Bruk Šilds je nedavno u svojoj autobiografiji iznela široj javnosti, a naročito svojim obožavateljima, jednu fazu života. Poverila im je do najsitnijih detalja traumu posle porođaja, iznoseći pri tom svoja mišljenja o materinstvu. Nije se trudila da sakrije i drugu stranu medalje, onu nimalo prijatnu, jer je želela da sruši iluziju kako je materinstvo isključivo ružičast doživljaj.

U prilog tome govori činjenica da određeni broj žena ima psihičkih problema posle rođenja deteta.

Pedesetdevetogodišnja glumica Goldi Hon, upečatljiva zbog neodoljivog osmeha, u autobiografskom romanu pod nazivom „Goldi: lotos raste iz blata“ pomno je analizirala pojedine etape svog života, od lepe devojke šezdesetih godina do srećne bake danas. Delo je ocenjeno kao duhovno putovanje kroz život.

Silvester Stalone, 58-godišnjak, odlučio je da podeli savete svima koji žele da ostanu u dobroj formi kao on – od neophodnih fizičkih vežbi do specijalnih dijeta. Potvrda da je i dalje neodoljiv jeste vest da će uskoro započeti snimanje filma „Roki šest“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.