Smokvin list

Sve je počelo kada su se Adam i Eva postideli svoje nagosti, što nije promaklo božjem oku. Od tada ju je čovečanstvo prikrivalo tonama materijala, da bi konačno došlo vreme da se, shvativši besmisao naučenog stida, ponovo naviknemo na telo kao prirodni dar u svoj njegovoj lepoti.
Svaka druga žena svake sezone kupi po jedan kupaći kostim. Naravno, ako je pronašla varijantu za more. Svake sezone se ništa ne zna do poslednjeg trenutka; uvek ima prečih stvari, pa se kupaći nekako ostavlja za kraj, pa se kupi na brzinu – nije skup, nema veze, neka bude za jednu sezonu. Međutim, niste ni trepnuli, a pred vama je već naredna sezona. Ako ste jedne godine kupile kupaći na brzinu, sledeće ćete natenane, ali pošto vam ove godine tek predstoji odlazak na letovanje, sledeća sezona je ova sada i opet ste u frci. Malo ste se ugojili ili smršali, ne nose se iste boje kao prošle godine, u izlozima nema ono što vas interesuje, ukratko – treba vam nov kupaći.
Jedini idealan kupaći je onaj koji vam stoji kao da ste u njemu rođeni. Bikini obucite samo ako ste apsolutno samouvereni, kako god da izgledate. Sportski građene devojke izgledaće savršeno u sportskim kupaćim kompletima – gornji deo kao mini, mini majica, a donji deo kao vruće pantalonice koje dopiru do ispod pupka, odnosno, početka kukova.
Korpice su uvek dobrodošle, jer grudi izgledaju bujnije. Bikini naglašava kukove i otkriva ne samo vitku liniju već i sav trud koji ste uložili u solarijumsko sunčanje. Jednostavan jednodelni crni kupaći kostim je već pomalo dosadio. Zato se dizajneri poigravaju više nego ikada.
Svetske piste bile su prepune predloga. Kenzo je bio opsednut živahnim vodoravnim prugama na mnogo načina, Hermes tufnama, Misoni cikcak desenom, Guči je predlagao široki kaiš ispod grudi… Jedino je Šanel ostao veran klasičnoj eleganciji s crno-belim, sedefastim i srebrnim modelima.
Ako vam letovanje tek predstoji, neka vas kupovina kupaćeg kostima ne brine. Uvek postoji ona sledeća sezona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.