Šok za naučnike: Misteriozni objekti iz Rusije stari 300.000 godina otkrivaju drevnu civilizaciju (video)

Tokom geološke istraživačke misije 1991. godine, čija je svrha bila vađenje zlata na planini Uralu u Rusiji, pronađene su sićušne strukture za koje se smatra da su proizvod drevne civilizacije koja je bila sposobna da razvije nanotehnologiju pre oko 300.000 godina.

Ruska akademija nauka sprovela je nekoliko testova na ovim misterioznim objektima i otkriveno je da su najveći delovi objekta gotovo u potpunosti izrađeni od bakra, a manji od volframa i molibdena.

Materijali su podvrgnuti detaljnijem istraživanju nekoliko godina nakon otkrića kako bi se doznalo više o njihovom sastavu, jer metali nisu sami po sebi nastali u prirodi, odnosno, imaju veštačko tehnološko poreklo.

Prema raspoloživim informacijama, ove nanostrukture su pronađene na dubini između 10 i 40 stopa, a istraživanja pokazuju da su stari između 20.000 i 300.000 godina.

Debata o ovim objektima će se nastaviti zbog njihovog „misterioznog porekla“, tj. sve dok postoji mogućnost da su te nanostrukture mogle nastati od drevne civilizacije koja je živela na Zemlji pre stotinu hiljada godina.

(Sputnjik)

2 komentara
  1. Anonimni

    Ta karika nedostaje u razvoju homosapiensa, jer te 250000 godine pne došao je na vlast “onaj“ čije ime nesme da se kaže i sjebao sve, prokocko, proćerdo na kurv. drogu ama uništio civilizaciju, pa ajde Jovo nanovo. I sada smo tu gde jesmo, samo da se ne ponovi !

    1. Anonimni

      I šta je bilo kada si se probudio ?

Napišite komentar