U trendu

Šokantno: „Moj sinčić je reinkarnacija princeze Dajane, testirali smo ga…“

Australijski TV voditelj Dejvid Kempbel zadnjih dana puni naslovne strane nakon što je otkrio da njegov sin Bili (4) veruje da je reinkarnacija pokojne princeze Dajane koja je poginula u automobilskoj nesreći 31. avgusta 1997. u 36. godini, prenose mediji

Dejvid kaže da su on i njegova supruga Liza testirali koliko mališan zna o princezi pa su ostali šokirani količinom detalja koje zna o njenom životu.

Između ostalog, pokazivali su mu fotografije različitih dvoraca i pitali ga ‘koji od njih je tvoj dvorac Balmoral?’. Mališan je prstićem pokazao na pravi, škotski dvorac u kojemu su Dajana i ostatak njene porodice rado boravili.

Ono što je još strašnije i ledi krv u žilama je dečakovo uporno ponavljanje da svake noći duhovi dolaze po njega i vrate ga kući pre jutra.

– Billy nije dobro spavao kao beba, a kada je Liza ušla u sobu i pitala ga zašto, odgovorio je: ‘Zato što dolaze i uzimaju me’. Pokazivao bi na krov i dodao ‘ali, vraćaju me do jutra’, priča otac koji osim Bilija ima još dvoje dece.

– Sve je počelo kada je neko mojoj supruzi dao karticu sa fotografijom Ledi Di. Bili je tada imao dve godine i pokazao je na kartu. Rekao je: ‘Gle, to sam ja kada sam bio princeza’ – priča David.

Nakon toga opet je šokirao roditelje kada je detaljno opisao dvorac Balmoral i pričao o prijateljima koji su ga tamo posećivali. Nije im jasno otkuda mu toliko znanje o kraljevskoj porodici obzirom da oni o toj temi kod kuće razgovaraju vrlo retko, prenosi Daily Mail.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.