Spremačica koju bi svi poželeli: Čisti stanove sasvim naga

Emili Nikols (25) iz Liverpula gola čisti domove svojih muških klijenata. Ova majka jednog deteta nosi samo rukavice dok čisti kupatila, briše prašinu i podove. Kaže kako su njeni klijenti jako pristojni i da se ne oseća kao seksualni objekat čak i onda kada je gledaju.

– To što čistim gola za mene nije velika stvar, to je sasvim normalno – kaže Emili, koja je pre devet meseci rodila kćerku i prijavila se da radi kao čistačica da zaradi još nešto ekstra novca dok je na porodiljskom.

– Novac je sasvim solidan za ono što radim – kaže Emili i dodaje kako je za posao saznala od prijatelja.

Na internetu je pronašla kompaniju koja zapošljava 80 žena i muškaraca u Velikoj Britaniji. Emili ovaj posao radi pet nedelja. Klijenti plaćaju 65 funti za prvi sat i 55 funti za drugi sat i moraju da potpišu poseban ugovor kojim se obavezuju da neće komentarisati radnike. Budući da čiste goli, radnici ne smeju da koriste opasne i teške hemikalije. Emili kaže da je bila malo nervozna, ali joj je taj posao sada sasvim u redu.

Dosad sam imala samo pozitivna iskustva i nisam doživela ništa zbog čega bih se predomislila. Naši klijenti su uglavnom nudisti. Svi me pitaju da li mi je hladno ali nakon nekoliko minuta nošenja usisavača, definitivno jeste. Moj suprug u početku je bio malo zabrinut za moju sigurnost ali shvatio je da mi ne preti nikakva opasnost. Prijatelji i sestra me podržavaju. Rodila sam pre devet meseci i sigurna sam da ima ljudi koji misle „o Bože, kako ova izgleda“. Ali ja nisam seksualni objekat i nije bitno da li imam stomak i strije. Svi smo mi goli ispod odeće – kaže Emili.

– Nije bitno da li si mlad ili imaš 65 godina. Dolazim obučena, malo popričam sa klijentima, skinem se, počistim dom i odem.

Lora Smit (32) iz Londona, direktorka kompanije kaže da su im klijenti i muškarci i žene. Otkako je u medijima izašla priča o Emili, imaju stotine novih zahteva, prenosi Daily Mail.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.