U trendu

Sramota svoje zajednice

Sudija je priznao da je ispustio vazduh iz guma. Da vidimo zašto se on odlučio na jednu tako pakosnu stvar.
Ova vest nam dolazi iz grada La Plata, iz američke države Merilend.
Sudija iz Merilenda izvinio se zbog toga što je primenio pomalo osvetničku pravdu kada je ispustio vazduh iz guma na automobilu jednog radnika suda koji je parkirao svoje vozilo u zabranjenoj zoni.
Sudija okružnog suda, Robert C. Nili, priznao je krivicu i moraće da plati novčanu kaznu od 500 dolara zbog "petljanja" s vozilom ispred zgrade suda u kom i sam obično predsedava. Robert C. Nili je rekao da ga je sramota što je ispustio vazduh iz guma na vozilu čistačice koja radi u sudu. Potom je dodao i da je on "sramota te zajednice".
Sudija koji je bio nadležan za ovaj slučaj tražio je od Roberta C. Nilija da napiše "pismo od srca" kojim će se izviniti Džin Vašington, ženi čiju je gumu ispustio.
Robert C. Nili je suspendovan s presuđivanja u krivičnim predmetima još 10. avgusta ove godine, kada se i incident dogodio. Preti mu i mogućnost izricanja kazne od strane zvaničnika savezne države.
Izgleda da se ovakve neobične stvari dešavaju čak i među sudijama! Ali, čini se da sudija ni na ovaj način nije uspeo da nauči čistačicu suda da se parkira na mestu propisanom za tako nešto. Još je izvukao i deblji kraj!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.