U trendu

Srušio svoju kuću

Jedan čovek srušio je svoju kuću uz pomoć buldožera samo da bi izbegao mogućnost da mu je banka oduzme.
Teri Hoskins iz grada Moskve, u američkoj državi Ohajo, kaže da je buldožerom srušio svoju kuću koja je vredela 350.000 dolara – i to da bi sprečio banku da je oduzme.
Hoskins je ispričao da se borio s bankom "RiverHills" zbog svog doma u gradu Moskvi. Borba je trajala godinama. Hoskins dodaje da je banka stavila pod hipoteku njegovu prodavnicu tepiha i trgovinsko vlasništvo. Zvanični predstavnici banke potražuju njegovu kuću kao kolateralnu štetu u celom ovom događaju.
Teri Hoskins tvrdi da je on vlasnik 160.000 dolara udela u vrednosti kuće. On kaže da je potrošio mnogo novca na usluge advokata i da mu je bilo dosta svega. Zato je buldožerom srušio svoju kuću, koja se nalazila na četrdeset kilometara jugoistočno od grada Sinsinatija.
Mnogi znatiželjni novinari ostavljali su poruke i na adresu banke i na adresu advokata Terija Hoskinsa, ali bez ikakvog uspeha. Ni jedni ni drugi nisu bili raspoloženi da odgovaraju na novinarska pitanja.
Džodi Rejnolds, predstavnik za štampu banke "RiverHills", kaže da su podaci o njihovim klijentima poverljivi i da joj savezni zakon ne dozvoljava da daje bilo kakve izjave ili komentare u vezi s ovim događajem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.