U trendu

Šta je to: malo, plišano, slatko, hoda na 4 noge, a jezik mu je stalno isplažen?

Odgovor: mali pas mešanac, koji izgleda poput plišane igračke, ima svoj sajt i zove se Mr Winkle. Pre pet godina fotograf Lara Jo Regan, iz Los Anđelesa, ga je pronašla pored železničke pruge i ponela ga kući. Psić je bolovao od upale uha, ustiju i zuba i nova „gazdarica“ ga je lečila čitavih godinu dana uz pomoć veterinara.

Kada je napokon ozdravio, Regan je počela da psića izvodi u šetnje po Los Anđelesu i ustanovila da smešno biće izaziva veliku pažnju prolaznika. „Da li je to plišana igračka? Mešanac između psa i hrčka? Mačka maskirana u psa?“, pitala su ljudi vlasnicu malo u šali, malo ozbiljno. Uglavnom, svi su se od srca smejali malom stvorenju za koje su tvrdili da je nešto najslađe što su videli, ali i najneobičnije. Jedna devojčica je, gledajući psića, tvrdila da je on, ustvari, vanzemaljac „prerušen“ u psa i da je došao na našu planetu da bi proučavao ljudsku rasu.

Podstaknuta ovakvim interesovanjem i reakcijama, vlasnica je odlučila da Mr Winkle-u obezbedi adresu na Internetu, i upozna čitav svet sa neobičnim stvorom. Na adresi www.MrWinkle.com ćete pronaći video-snimke, fotografije i anegdote o psiću koji je već dobio nadimak „Najslađi pas u svemiru“. Sajt je vrlo brzo postao veoma posećen, a mali domaćin velika zvezda. Nije prošlo mnogo, a on je već bio gost mnogih TV-stanica, javnih skupova i dešavanja, a prilozi o njemu su preplavili novine i radio-stanice. Usled ovakvog interesovanja i zahteva obožavalaca, vlasnica je omogućila i prodaju kalendara i postera sa likom svog ljubimca.

Zato, prošetajte do adrese malog mešanca i obratite pažnju na to kako hoda i kako se ponaša ova „plišana“ zvezda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.