U trendu

Šta ste prvo spazili na slici? Test ličnosti od 3 sekunde, otkriva kakva vam je ličnost, inteligencija i moć rasuđivanja

Ovakvi testovi ličnosti otkrivaju mnogo toga o nama, kakvi smo karakteri, koje su nam osobine, pa i kakvi smo u krevetu!

Ovaj test odgovara na pitanje da li više koristite levu ili desnu hemisferu mozga, što govori mnogo o tome kakva vam je ličnost, inteligencija i moć rasuđivanja!

Šta ste prvo uočili, devojku ili starca?

„Rešenje“ će zavisiti od toga koju polovinu mozga više koristite!

Prvo ste ugledali starca

Vi ste nežnija, osetljivija osoba i veoma ste saosećajni.

Koristite desnu stranu mozga više od leve. Ona je zadužena za kreativnost, „umetničko“ rasuđivanje, maštu, intuiciju, i njom opažamo 3D predmete, muziku… Ona kontroliše levu stranu našeg tela.

Zbog korišćenja te strane, ljudi mogu pogrešno da misle da ste slabići, ali ne brinite, vi ste dovoljno snažni i inteligentni da im pokažete da to nije istina.

Prvo ste ugledali devojku

Vi ste proračunati, promišljeni i nikada ne srljate u životu.

Koristite levu stranu mozga više od desne, a ona je „zadužena“ za analitičko razmišljanje. Zbog toga vas drugi nekada mogu smatrati previše hladnim ili nezainteresovanim. Pokažite im da nije tako!

Leva hemisfera mozga nadležna je za procese računanja, nauku, matematiku, logiku… U njoj se „nalaze“ i korišćenje govora i jezika, pisanje i brojevi. Ona kontroliše desnu stranu našeg tela.

(mondo.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)