U trendu

Šta ste prvo videli na ovoj slici – drvo, lice ili pticu? Test ličnosti otkriva sve vaše skrivene osobine

Iako mnogi zanemaruju njihovu „moć“, testovi ličnosti zaista daju dosta informacija o nama i govore o ljudskoj podsvesti.

Da biste otkrili nešto novo o sebi, pažljivo pogledajte fotografiju ispod i zapamtite šta ste prvo na njoj uočili – drvo, lik ili pticu u prirodi.

Drvo                

Ako ste na slici prvo ugledali drvo, vi ste intelektualni tip i volite da učite i nadograđujete se. Volite mistične stvari i sve što ima veze sa natprirodnim pojavama. U društvu vas smatraju mudrom osobom, a ne krijete svoja interesovanja prema psihologiji i psihološkim teorijama. Pravični ste i težite ka istini. Osim toga, ne dotiču vas puno mišljenja okoline i to kako vas drugi vide.

Lice

Oni koji su na optičkoj iluziji prvo ugledali lice, žele da drugima serviraju savršenu sliku o sebi. Veoma im je važno kako će izgledati u očima drugih i potpuno je nebitno da li se radi o spoljašnjoj ili unutrašnjoj slici, često to može imati kontraefekat jer se svaki pokušaj pretvaranja primeti i ne deluje privlačno.

Ptice i priroda

Vi niste konvencionalni tip i karakteriše vas slobodni duh kojim se vodite. Na kraju uvek radite onako kako ste vi zacrtali, ne tražeći potvrdu okoline. Doživljavate svet onakav kakav jeste i ne težite da se uklopite po svaku cenu u neko društvo. Istraživačkog i radoznalog ste duha, pa volite da putujete i otkrivate nove stvari. Iskustvo cenite više od naučenog iz teorije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.