U trendu

Šta ste prvo videli? Ova optička iluzija će vam otkriti kako vam mozak funkcioniše

Jednostavna slika prikazuje tamnu figuru u pozi za sprint – ali da li je vidite kako trči prema vama ili se udaljava od vas? To zavisi od vaše perspektive. Da li imate više muški ili ženski mozak? Pogledajte sliku ispod, pa pročitajte objašnjenje.

Ako vidite čoveka kako trči prema vama:

To znači da imate muški mozak. Pokušavate da rešite svoje probleme i pređete teške životne prepreke koristeći svoje analitičke veštine i zdrav razum. Učite vrlo brzo kada vas nešto zainteresuje i tada svu svoju energiju usmeravate na to.

Niste dobar multitasker i radije se fokusirate na jednu pojedinačnu stvar. Jednom kada dođete do neke ideje ili imate čvrsto mišljenje o nečemu, spremni ste da to potkrepite uverljivim argumentima jer ste sigurni u sebe, svoj izraziti fokus i veštine.

Ako vidite čoveka kako se udaljava od vas:

To znači da imate ženski mozak. Ovo sugeriše da su vaše analitičke sposobnosti i rasuđivanje na maksimalno visokom nivou. Oslanjate se na svoja čula i rasuđivanje i ne žurite kada donosite odluku.

Vaš mozak najbolje radi kada se uronite u nešto kreativno ili stvarate nešto od nule. Vi ste sjajan multitasker i imate neverovatno pamćenje. Ono na šta uvek možete da računate su vaša intuicija i odlična čula.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar