U trendu

Šta vaša omiljena frizura otkriva o vama

Da li ste znali da, po pojedinim studijama, dužina vaše kose i boja ne definiše samo vaš omiljeni stil frizure, već i vašu ličnost. Saznajte šta vaša frizura govori o vama!

Kratka kosa

Nose je veoma hrabre žene, koje dobro znaju šta žele od života i od veze. One koje imaju kratku kosu su spremne na sve. Ne vole da slede većinu i originalne su u svakom segmentu. Jako je teško precizirati šta od njih možete da očekujete pa ćemo reći samo da očekujete neočekivano.

Dužina do ramena

Ovu frizuru biraju ženstvene, elegantne i sofisticirane osobe. Komunikativne su, vole izazove, na poslu su uvek u potrazi za novim projektima, a privatno maher u sticanju novih prijatelja.

Dugačka kosa

Nose je strpljive osobe, oprezne u svemu što rade, ali i veliki sanjari. Na ljubavnom planu, uvek teže ka dugim i stabilnim vezama, u kojima se daju u potpunosti, ali ništa manje ne očekuju ni od partnera. Kada nešto žele, dame sa dugom kosom će sve uraditi da dođu do željenog cilja, a zahvaljujući svojoj istrajnosti, uglavnom i uspevaju u tome.

Ako ste plavuša

Veoma ste duhoviti i omiljeni u društvu. Izuzetno ste emotivni i sitnica je dovoljna da vas dovede do ivice suza, ali to vešto sakrivate i tu vašu crtu poznaju samo najbliži. S druge strane, ne robujete predrasudama i stereotipima.

Ako ste brineta

Izuzetno ste otvoreni i predusretljivi, uvek na usluzi svima. Neverovatno inteligentni i pronicljivi, više volite da slušate svoj unutrašnji glas nego šta vam drugi pričaju. Dobar ste slušalac i krajnje pouzdani, a često probleme i potrebe drugih stavljate ispred sopstvenih.

Ako ste crnka

Pomalo tajanstveni, ali ste izuzetno intuitivni pa lako „čitate” druge. Puni ste samopouzdanja i izuzetno ambiciozni, bez veće muke ostvarujete sve što ste zamislili. Muškarci vas poštuju, stalo im je do vašeg mišljenja i među njima imate puno iskrenih prijatelja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.