U trendu

Šta volite da jedete? Hrana otkriva vaš karakter

Hrana otkriva kakve sve karakteristike krijemo u sebi. Otkrivamo kojih pet ukusa ne trebamo menjati, nego im udovljavati, ali umereno i konrolisano.

Slana hrana

Osobe koje imaju želju za slanom hranom, retko izražavaju svoje mišljenje. Dosta su energične I odvažne u kritičnim situacijama, i odlučuju na temelju razuma. Takve može umiriti kesica čipsa ili slain pomfrit, a sve to izaziva manjak mineraal u organizmu.

Slatka hrana

Slatko vole senzualne osobe. Osobe koje vole tamnu čokoladu vole biti u centru pažnje, dok su osobe koje vole mlečnu čokoladu, često tihe i povučene. Uopšteno osobe koje žude za slatkašima su hedonisti i retko žale za propuštenim prilikama.

Slatko – slana hrana

Slatko – slanu hranu vole kreativci i samotnjaci. Osobe koje vole slatko – slanu hranu vole da budu same, kreativne i da upravljaju vlastitim vremenom. Učestala želja za kombinacijom slatkog i slanog, znak je da u organizmu nedostaje glukoza i natrijum.

Ljuta hrana

Ljutu hranu vole temperamentne osobe koje ne vole da gube vreme na nevažne stvari. Oni vole red i discipline, brzo obavljaju više stvari odjednom, a ovakva hrana ih smiruje.

Gorko vole misaoni i obzirni

Misaone osobe su obožavaoci gorkog ukusa, koji je inače najmanje zastupljen u kategoriji omiljenih. Gorka hrana uravnotežuje njihovu hladnoću koja je tek na površini, a koji su u dubini svog bića mirni.

Želja za hranom u sebi sadrži psihičku komponentu, pa potreba za slatkim, slanim, ljutim, gorkim nije bezazlena, već mnogo može govoriti o vama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.