U trendu

Šta znači kad se udarite u levi, a šta u desni lakat: Saznajte na šta vam kazuje ova ne prijatna situacija

Sigurno vam se nekada desilo da se udarite u lakat, ali da li ste znali da postoji i verovanje koje objašnjava značenje ovog neprijatnog događaja? Zapravo, postoji nekoliko tumačenja koje se tiču strane, ali i dana kada se dogodio udarac.

Desni lakat

Od davnina su ljudi bili ubeđeni da sve što je povezano sa desnom stranom simbolizuje samo dobro. Ispostavlja se da, čak i ako se povredite na desnoj strani tela, to ukazuje na buduće pozitivne događaje. Preci su bili sigurni da modrica na desnom laktu ukazuje na to da vam se neko divi ili raspravlja o vašim prednostima i pobedama.

Najčešća interpretacija znakova udarca desnim laktom tiče se pamćenja. Veruje se da ako čovek udari desni lakat, onda ga se sec?a neko veoma drag i blizak, ili osoba sa kojom je uspostavljena posebna emotivna veza.

Postoji niz drugih tumačenja koja su slična jedno drugom, ali se razlikuju u detaljima.

Udarac desnim laktom je poseban znak za mladiće i devojke. Veruje se da, ako devojka udari desni lakat, onda neki usamljeni momak razmišlja o njoj. Što je udarac bolniji, sanjar vas više doživljava.

Ali ako se udarite u desni lakat, pa neko misli na vas, ne treba da ga dirate jer će u suprotnom taj prestati da misli na vas.

Kod bračnog para ovaj udarac znači da vaša srodna duša misli i da se ponosi vama.

Za čoveka udarac desnim laktom je brz obračun. Možda ima neprijatelje koji mu spremaju nešto neočekivano.

Neudata žena, udarivši se u lakat, navodno treba da naglas izgovorite svako muško ime koje joj je prvo palo na pamet, a to je ime njenog budućeg muža.

Udarac desnim laktom takođe je znak koji može predstavljati neočekivani poklon ili iznenađenje. Ako imate svrab nakon modrice, onda c?e se, najverovatnije, u budućnosti desiti radosni i veseli događaji. Za mladu devojku, to znači neočekivani znak pažnje od džentlmena.

Levi lakat

Kada se udarite u levi lakat, verovanje kaže da vas neko mnogo grdi ili negativno govori o vama. To mogu biti zavidnici koji su iznervirani vašim uspehom ili možda šef, koji je nezadovoljan radom svog zaposlenog, piše Srpski portal.

Znak se tumači i za dane u nedelji, kada je došlo do povrede lakta:

U ponedeljak sujeverje najavljuje tugu i nevolju. Znak takođe predviđa smrt rođaka. Za žene predviđa izdaju voljene osobe.

U utorak će povreda oterati štetu i druge negativne zavere. Udarac može uplašiti nevolje.

U sredu će povreda lakta doneti profit i dobar posao. Ženama može obećati brzi dodatak porodici. Za devojku značenje će biti loše. Ako udari u sredu, onda će njen budući muž moguće imati loše navike – pijanstvo, kockanje i drugo.

U četvrtak udarac u lakat predstavlja sticanje novog doma.

U petak to obećava dobar događaj, možda čak i brzo venčanje.

Ukoliko se udarite laktom u subotu, kod devojaka to znači da je vreme da se spreme za sastanak. Za momke znak predviđa bolest rođaka.

U nedelju to predviđa iznenađenje ili susret sa voljenom osobom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.