U trendu

Šta znači kada nađete kovanicu od dinar, 2, 5 ili 10: Nije slučajno, evo kakvu poruku vam univerzum šalje

Taj trenutak nije samo sreća, već ima mnogo dublje značenje

Kada pronađete novac, probajte da zapamtite prvu misao koja vam je prošla kroz glavu – ona obično ukazuje na poruku koju vam šalje ta situacija.

Od toga zavisi i broj koji se nalazi na kovanici; neki ukazuju na to da treba da ostanete pozitivni, neki da usporite, a neki da bi trebalo da poradite na strpljenju.

Metalni novčić od jednog dinara

Ovaj broj povezan je s novim početkom, signalizira nove ideje, postignuća, napredak i uspeh. Poručuje vam da treba da ostanete pozitivni i da stiže vaše vreme.

Metalni novčić od dva dinara

Ovaj broj nosi poruku o nezavisnosti i okruženju. Ukazuje vam na to da morate naučiti da se prilagodite, da uvidite važnost odnosa sa drugima jer, iako je nezavisnost važna i dobra, postoje neke granice – ne možete uvek u svemu biti sami, ponekad je potrebno da sarađujete sa drugima.

Osim toga, ovaj broj ima još nekoliko značenja – trudnoća, harmonija, strpljenje i partnerstvo.

Metalni novčić od pet dinara

Ovaj broj vam pokazuje da imate sposobnost da postignete sve što zamislite i da je život uzbudljiv. Vreme je za rast, širenje, promene i pustolovine. Kovanica od pet dinara, novčanica od 50 i 500 poručuju vam da morate iskoristiti svoje talente.

Metalni novčić od 10 dinara

Broj 10 vam poručuje da verujete svojoj intuiciji i da uradite ono što ste naumili i odlučili. Oslobodite se straha, jer će vas te odluke odvesti do pozitivnih promena.

Metalni novčič od 20 dinara

Broj 20 vam poručuje da se posvetite partnerstvu, harmoniji i komunikaciji. Ova kovanica simbolizuje jedinstvo mraka i tame.

Naglašava da predstoji period pojačane osetljivosti i strasti. Broj sadrži i nulu koja pojačava vibraciju broja dva i smatra se brojem snage, intucije i visokih ideala.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)