U trendu

Šta znači sanjati isti san: Podsvest vas upozorava na veoma važnu stvar, obratite pažnju

Dešava se da, kada se probudimo iz povremenih noćnih mora, osetimo olakšanje jer se oslonimo na: „To je bio samo san“, pa nastavimo dalje i oprostimo se od onoga što smo imali prilike da vidimo zatvorenih očiju.

Međutim, šta se dešava kada nam se taj, ili neki drugi san, pojavi ponovo?

Ukoliko vam se dogodi da vam se snovi ponove jednom ili više puta, onda je to jasan znak da taj isti san treba dobro protumačiti.

Vrlo verovatno vam se snovi neće ponoviti identično, od detalja do detalja, ali skoro isti san često ima negativnu konotaciju.

Snovi koji se ponavljaju se najčešće odnose na pad vaše psihičke energije, te može da vas nadvladava stres.

Eksperti smatraju da se ovi „dežavi“ snovi često odnose na tri ključne stvari:
  • nezadovoljene potrebe
  • oblasti frustracije
  • pitanja iz prošlosti kojima se niste bavili

Recimo, ako sanjate da ste zaboravili da uradite nešto važno, što se odnosi na školovanje ili posao, onda se to odnosi na brigu o profesionalnom životu, ali takođe reflektuje i vašu jaku želju da uspete.

Da li je moguće zaustaviti ih?

Ovaj „začarani krug“ vam može dodati stres, jer će vas naterati da još više razmišljate o njima.

Iako ne možete kontrolisati koji će vam san servirati vaš um kada legnete da spavate, možete indirektno uticati na njega.

Naime, ako uzmemo opšte značnje, tačnije skretanje pažnje na trenutni stres, onda se možete pozabaviti tim brigama u vašem životu. Dovoljno je da započnete rad na problemima i pozitivnim stopama krenuti u njihovo rešavanje i vaš mozak će to prihvatiti kao rasterećenje, jer konačno nešto preduzimate.

Ako želite dublje da protumačite san koji vam se ponovo prikazuje, onda možete više istražiti o značenju teme sna. Zapamtite da ove reprize nisu uzaludne i da vam vaše telo i um šalje jasne signale da ih ne zapostavite, prenosi Telegraf.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.