U trendu

Stiven Tajler planira brak sa 40 godina mlađom

Zlatni prsten sa sivim biserom i dijamantima nosila je Aime Preston (28) dok se grlila sa pevačem Stivenom Tajlerom (68) na crvenom tepihu. Par je u vezi godinu dana, a sad su se i verili. Pre nego što su se zaljubili, Aime je bila pevačev lični asistent. Veridbu nisu službeno potvrdili, ali njihovi prijatelji kažu da su jako zaljubljeni i već žive zajedno, a 40 godina razlike uopšte im ne predstavlja problem.

Stiven Tajler do sada je u braku bio dva puta. Prvi put sa glumicom Sarindom Foks, sa kojom je bio u braku deset godina, a zatim sa dizajnerkom Terezom Barik (60). Rastali su se 2006. godine, a zajedno imaju dvoje djece, Čelzi (27) i Taja (25). Iz prvog braka Tajler ima kćer Miju (37), a sa bivšom manekenkom Bebe Buel (63) kćerku Liv (39).

Tajlerova deca navodno nisu oduševljena njegovom vezom sa mlađanom Aime, a slično su reagovali i kad se pre pet godina verio sa manekenkom i voditeljkom Erin Brejdi (42). Deca se slažu kako je Aime premlada za njega.

Stiven iduće godine, osim venčanja, planira i oproštajnu turneju sa svojim bendom Aerosmit. Osim toga, njegova kći Mia rodiće prvo dete. Biće to Tajlerovo četvrto unuče.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.