Stjuardesa otkrila tajnu: Ovako se posada „sveti“ nepristojnim putnicima

Šon Kejtlin (Shawn Kathleen), kreatorka popularnog Instagram računa „Passenger Shaming“, otkrila je detalje o maloj igri – priznala je kako je znala da se našali s nepristojnim mušterijama.

View this post on Instagram

PRO TRAVEL TIP: When flight attendants come through the cabin holding a bag asking for trash…and you don’t partake — you’re a dick. ✈️😂🍆💁🏼‍♀️ JUST HAND THEM YO’ SHIT, FFS. 🙏🏼 #dontdelaythenextflight 👎🏼 #FLYINGISNTREALLYTHATHARD ✈️😘 [purchasing a ticket doesn’t entitle you to treat the $100M aircraft like a dumpster] 📸: @_ifixplanes_ 🔧🙌🏼 • • • #passengershaming #flyingfeet #NOPE #instagramaviation #airplaneetiquette #frequentflyer #crewlife #sassystew #aviation #cabincrew #avgeek #cabincrewlife #flightattendant #flightattendantlife #stewardess #flightattendantproblems #travel #flightattendants #instapassport #aviationgeek #FAlife #airtravel #travelgram #traveltips #pilot #pilotlife #travelling #frequentflier

A post shared by Passenger Shaming (@passengershaming) on

Stjuardese često rade duge i iscrpljujuće smene pa mnoge od njih neretko nalaze zabavne načine kako bi ih učinile zanimljivijim.

Jednostavan način za to izvođenje je „zezancija“ s putnicima. U nedavnom intervjuu, bivša članica kabinske posade govorila je o trikovima koje je koristila za iritantne putnike, piše „Daily Star“.

Ali, umesto da bude direktna s onima koji su joj testirali strpljenje, odlučila je radije da bude škrta kad bi im servirala.

– Uzela bih čašu i nagrabila puno leda pa kad bih ulila sok, bilo bi ga dve kašičice – priznala je bivša stjuardesa.

Iako je ovaj mali oblik osvete zabavan za stjuardese, čini se kao poprilično bezazlena taktika. Ako putnik baš ne umire od žeđi, verovatno ne bi ni primietio.

To nije jedini oblik zabave kojim kabinsko osoblje krati vreme. Prije toga, otkrivena je još jedna igra kojom se zabavljaju – cheerio. Na forumu stjuardesa otkrile su da koriste tajnu aktivnost da bi privukle pažnju zgodnih putnika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.