U trendu

Stjuardesa otkrila zašto u hotelskom sefu uvek treba da ostavite jednu cipelu

Koliko puta vam se dogodilo da zaboravite nešto vredno, ili vama drago u hotelskoj sobi? Bilo da je to neka ogrlica, prsten, minđuše, ili čak i neka malo krupnija stvar, verujemo da su se hotelske sobarice dosta puta usrećile zahvaljujući zaboravnim putnicima.

Međutim, ukoliko poslušate Ester Strus, stjuardesu iz Holandije, vašim mukama bi mogao da dođe kraj. Ona je mnogo puta odsedala u hotelima širom sveta, a na svojim društvenim mrežama redovno deli trikove i savete koji olakšavaju putovanje. Nedavno je podelila trik sa cipelom koji je mnoge oduševio.

Vredne stvari

Naime, mnogi se plaše da vredne stvari stave u hotelski sef kako ih ne bi zaboravili u povratku, ali uz ovaj trik to vam se neće dogoditi.

“Brinete da ćete zaboraviti nešto iz svog ormarića? Stavite štiklu ili cipelu u njega i nećete zaboraviti”, piše u videu. Teorija koja stoji iza ovoga je da nikada nećete izaći iz sobe bez jedne cipele. A, ako ponesete više pari cipela, umesto njih, u sef stavite jaknu ili kaput – nešto bez čega nikada ne biste otišli, piše ”Daily Mail”, a prenose vesti-online.com.

Kapa za tuširanje

Takođe je dodala i da je pokrivanje cipela kapom za tuširanje koristan način da zaštitite svoju odeću od prljavštine kada ponovo pakujete svoj kofer. Kapa za tuširanje može da se koristi i kao zaštita za daljinski upravljač.

“Ovo je vrlo zgodno jer su te stvari prljave”, objasnila je Ester. Jedino nije objasnila da li da tu istu kapu ponovo koristimo za tuširanje?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.