Stravične fotografije nastale na Gugl Mapsu niko ne može da objasni (video)

Vanzemaljci, anđeli, demoni i BigFoot – neke su od teorije koje prate ove neobične prizore koje je na kameri zabeležio Gugl Maps.

Kako prenose mediji, YouTube kanal Dark5 prestavlja pet misteroznih bića za koje neki tvrde da su obični slučajni prikazi i glupost, dok drugi veruju da u tome ima nešto više…

5. U Florianopolisu u Brazili na snimku ulice iz 2013. Gugl je zamutio prizor onog što se čini kao običan reklamni izlog. Ipak, približavanje prizora odaje nešto što nalikuje na lik i lice iz noćnih mora koje kao da se probija iz mraka neke druge dimenzije. Neki veruju da je reč o Cabeca Satanica, odnosno lutajućoj glavi čije široko postavljene oči i zao smešak ulivaju strah onima koji prolaze sami u mraku.

4. Prizor iz 2015. iz francuskog Nancya otkriva balkon koji izgleda kao da je fotografski izmenjen u pokušaju da se prikrije jezivo neidentifikovano stvorenje koje se videlo 2011. Na toj slici nalazio se neki oblik deformisanog stvorenja, a mnogi su ga nazvali vanzemaljcem. Prema teoretičarima zavere, budući da je fotografija spremljena pre nego što su je s Gugla cenzurisali, potom i prepravili – to definitivno nije bez razloga. Naknadno se pojavilo još neobičnih fotografija sličnih prizora, koje je Gugl redovno uklanjao.

3. Uz kanadski autoput je 2013. oko Google Mapsa uhvatilo neobičnu senu, da bi se vrlo brzo tamna figura povukla u gustu šumu Britanske Kolumbije duž potoka. Lovci na BigFoota od tada tvrde da je to stvorenje on, budući da je to područje poznato po navodnim viđenjima BigFoota, naročito delovi uz pitku vodu. Slična je stvar viđena na snimku iz kanadskog Redwoodsa 2015.

2. U britanskom Liverpulu na Strit vju (View) snimku iz 2014. je navodno duh plavokose devojčice koji se naviruje kroz prozor napuštenog sirotišta. Taj kompleks se otvorio 1874., a 1954. je pretvoren u bolnicu za duševno poremećene s kriminalnim prekršajima. Od 1997. prostor je napušten, a lokalci tvrde kako je mesto opsjednuto – kontinuirano se prijavljuju neobični zvukovi, svetla…

1. U Italiji je na Google Mapsu je prikazana vrlo neobična formacija oblaka. Skeptici su to proglasili najavom Apokalipse, a slična se stvar dogodila u švajcarskom Quartenu. Neki tvrde da su to prikazi anđela koji čuvaju Zemlju od demona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.