Student potrošio bogatstvo da izgleda kao milijarder (foto)

Mladić koji želi da izgleda kao popularni milijarder je potrošio do sada 145.000 dolara na plastične operacije. Mnogi smatraju da je lud što je toliko puta išao pod nož.

Džek Ma, osnivač firme Alibaba Group, ima jedno od najprepoznatljivijih lica u Kini. Džek je takođe jedan od najbogatijih ljudi u Kini. Iako nije poznat po dobrom izgledu, to nije sprečilo jednog obožavaoca da potroši bogatstvo kako bi izgledao kao svoj idol, prenose strani mediji.

Huang Jian je potrošio do sad 145.000 dolara na plastične operacije, koje je obavio u Južnoj Koreji. Jian kaže da je veliki fan milijardera i da želi da izgleda baš kao on. Nada se da će ga jednog dana i upoznati.

Huang je student na fakultetu Hupan, čiji je glavni donator upravo Džek. Želja mu je da pokrene sopstven posao. Nakon što je priča postala javna, mnogi smatraju da je Huang lud što ide pod nož.

On kaže da još nije potpuno zadovoljan rezultatom, ali da je sličnost svakako vidljiva.

As a salesman himself, Huang hopes to one day meet Ma at Hupan College, a school that Ma and several other entrepreneurs opened for business start-ups in the city of Hangzhou.Photo shows Huang Jian.

Gepostet von China Plus News am Dienstag, 29. November 2016

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.