U trendu

Studentkinje na kalendaru

Roy Ben-Aharon, student Univerziteta u Kanzasu je polomio nogu na „basketu“, ležao kod kuće i, naravno, „ubijao“ se od dosade. I, dosađujući se, došao je na ideju o pravljenju kalendara na kome bi modeli bile isključivo studentkinje sa njegovog Univerziteta. Trebalo je pronaći novac za početak ovakvog projekta, i tu su u pomoć priskočila još trojica njegovih kolega. Uspeli su da sakupe 7.000 dolara, registrovali firmu i bez problema našli 20 studentkinja koje su bile spremne da poziraju, u zamenu za besplatno letovanje na suptropskom ostrvu South Padre, koje se nalazi u Meksičkom zalivu.

I tako je nastao kalendar za 2000. godinu, koji se prodao u 4.200 primeraka, pri čemu je uloženi novac vraćen, a troškovi štampanja novog kalendara pokriveni. Višak koji je ostao je uložen u tržište deonica i proširenje posla. Obavljeno je i snimanje za kalendar za 2001. godinu i četvorica mladih preduzetnika se nadaju da će interesovanje da bude još veće i da će novo izdanje postići i daleko veći tiraž i bolju prodaju.

Kalendar nosi naziv The Women of KU (The Women of Kansas University), a tvorci ostaju verni svojoj osnovnoj ideji: povesti 20 studentkinja na ostrvo koje nije preplavljeno turistima, priuštiti im besplatno letovanje i snimiti fotografije koje će ukrašavati nečiji zid tokom čitave godine, a možda i duže. Pa, kako izgledaju te devojke sa kanzaškog Univerziteta? Proverite sami!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar