U trendu

Suluda vožnja

Jedan 13-godišnjak je jednostavno ušao u gradski autobus i povezao putnike na vožnju po centru grada.
Ova neverovatna vest dolazi nam iz glavnog grada Kine – Pekinga.
Kineski državni mediji izveštavaju da se autobus potom sudario s desetak vozila, a svedoci kažu da je sve to ličilo na scenario nekog američkog filma.
Kineska novinska agencija "Ksinghua" izveštava da je jedan učenik skočio za vozačevo sedište u gradskom autobusu broj 404 dok je vozilo bio parkirano na terminalu. Prema reportaži ove novinske kuće, ovaj učenik je uspeo da pokrene motor autobusa bez ključeva i da krene dok je vozač bio u toaletu.
Niko nije povređen i ostalo je nerazjašnjeno da li je dečak odveden u pritvor.
"Ksinghua" dalje navodi da je dečak nekako uspeo da vozi autobus kroz nedeljni jutarnji gradski saobraćaj. Ali, dodaje i da je uspeo da u svoj toj gužvi udari automobile i jedan mini-bus.
Kada je vozač udarenog automobila izašao kako bi porazgovarao s njim, tinejdžer je pokušao da okrene autobus i tako udario u desetak parkiranih vozila. Uspeo je da obori i dva stuba za električnu energiju.
"Bilo je kao da gledate holivudski film. Ugledao sam autobus koji udara o automobile kao buldožer", izjavio je Liu, čovek koji u blizini mesta sudara drži štand za popravku cipela.
Liu je doručkovao kada je video da mu se autobus približava neverovatnom brzinom, kao "zmaj koji pleše", navodi "Ksinghua". "Bacio sam svoj sendvič i potrčao u zaklon", kaže on.
U novinskom izveštaju se ne spominje dečakove ime. Novine kažu i da policija još uvek pokušava da pronađe njegove staratelje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar